İMAŞ ABITRIGO 2014’E KATILDI 18.12.2014

İttifak Holding’in makine şirketi İmaş, Brezilya’da gerçekleşen ABITRIGO 2014 Fuarı’nda yer aldı.

İmaş Makine, her yıl düzenlenen ve Brezilya’da değirmen sektörünün en önemli fuarı olarak kabul edilen ABITRIGO Fuarı’nda bu yıl altıncı kez yer aldı. Dünyanın birçok ülkesinden toplam 443 firmanın katıldığı fuar, Brezilya’nın Foz do Iguaçu – Paraná şehrinde gerçekleşti. İmaş, Türkiye’den 5 firmanın yer aldığı fuara, 12 metrekarelik standıyla katıldı.

İmaş, pazardaki bilinirliğini artırarak, mevcut müşterileriyle bir araya gelmek üzere katıldığı fuarda, potansiyel müşterileri ile ikili ilişkilerini geliştirip, olası projeler üzerinde ön görüşme gerçekleştirme fırsatı da buldu. Yoğun olarak Brezilya ve Paraguay’dan ziyaretçilerin akınına uğrayan fuarda İmaş, toplamda 100’ü aşkın katılımcı ile birebir görüşmeler yaptı. İmaş fuarda Supersense Sasör, Döküm Gövde Vals ve Yüksek Kapasiteli Çöp Sasörü gibi ürünlerini katılımcılara tanıttı.

Fuarın kendileri açısından oldukça verimli geçtiğine dikkat çeken İmaş Makine Genel Müdürü Mustafa Özdemir, “İmaş olarak, ABRITGO’da yer aldığımız için çok mutluyuz. Pazardaki fırsatları görmemiz ve gelecek stratejilerimizi daha net bir şekilde belirleyebilmemiz konusunda faydalı bir fuar oldu. Kendi açımızdan, yeni geliştirdiğimiz makinelerimizi ve teknik yenilikleri müşterilerimize iyi bir şekilde anlatma fırsatı da bulduk. Bugüne kadar bu fuara altı kez katıldık, önümüzdeki yıllarda da yer almayı planlıyoruz” dedi.